Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoslehtiö

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Merkitty
Kotisivut: http://merkitty.fi/

06.10.2018 23:19
Merkitty on keväällä 2018 perustettu aktiivinen chatmuotoisesti pelattava tarinaroolipeli, jonka hahmoina toimivat Pohjanlehtoa asuttavat koirat. Paikoin synkän fantasian teemoilla leikittelevässä maailmassa todellisuus on tarinoita ihmeellisempää, eikä koirien päivistä puutu jännitystä ja uusia käänteitä. Kuvitteellisessa Pohjanlehdossa on vastikään sovittu rauha, joka yhdisti Imperiumin ja Länsimaat yhdeksi suureksi alueeksi kylmän periaatesodan päätteeksi. Sopimus vanhojen vihollisten välillä syntyi salaperäisen avaimen avattua oven Pohjanlehdon synkimpiin salaisuuksiin maan uumenissa - todellisuuteen, että koirien ainoa vihollinen ei ole toinen koira vaan jokin muinainen ja arvaamaton. Rauhan luonteen huomioonottaen on Pohjanlehdon kansan opittava toimimaan yhdessä kiireesti ja otettava selvää minkälaisia salaisuuksia niiden maa päällään kantaa.

Liity Merkityn ihmeelliseen maailmaan ottamaan selvää!

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

02.10.2018 11:41
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Jo vuodesta 2011 asti aktiivisena toiminut sivulistaus Ensemble on kohtaamispaikka kotisivuille ja niillä vieraileville. Tavoitteenamme on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja selkeästi ja ryhmitellysti, jotta listaa selaavat ihmiset löytävät heitä erityisesti kiinnostavat sivustot. Listaa omat kotisivusi Ensembleen ja saat helposti ilmaista mainosta ja lisää kävijöitä sivuillesi!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

29.09.2018 21:14
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 20 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

23.09.2018 19:35
Oletko kyllästynyt tarinaroolipelien samanlaisuuteen, oletko etsimässä jotain uutta ja tuoretta?

Käy vilkaisemassa Tulevaisuuden Heimot -tarinaroolipeliä, jonka maailman inspiraationa ovat toimineet mm. seuraavat teokset: Taru Sormusten Herrasta, Game of Thrones, Fallout ja The Witcher.

Minkälainen TH sitten on? Pelissä pelataan tuhoutuneessa maailmassa, joka on ydinsotien ja luonnonkatastrofien myötä palautunut keskiajan kaltaiseen maailmaan. Kuusi heimoa elävät saarella taistellen resursseista, Varjomuuri suojelee heimoja eteläisen osan vaaroilta ja etelässä elävät hurjat mutantit, sekä harvat rohkeat vaeltajat.
Sinun tehtäväsi? Selviytyminen.

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

10.09.2018 19:14
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Ennen kuin hymähdät ja suuntaan pois tämän mainoksen äärestä, otapa kupillinen höyryävää kaakaota ja pari palaa suklaata. Harkitsisitko edes painaa kotisivut-kohdasta löytyvää linkkiä?
Tähtisateessa on vanhat tuttuakin tutummat neljä klaania; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, jotka odottavat juuri sinua liittymään mukaan suuriin seikkailuihin. Saat päättää kissasi elämästä aina pennusta asti! Tuleeko kissastasi suuri ja kunnioitettu päällikkö? Vai yrttitietoinen parantaja, joka pelastaa useammankin kissan hengen? Vai haluaako kissasi kenties elää kunnioitettuna soturina ja siirtyä vanhana klaaninvanhimpiin lepäämään? Kissasi tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Nimi: Erin Prince
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

09.09.2018 10:55
Oletko yksi meistä, jotka ovat lausuneet rikkoutumattoman valan J.K. Rowlingin luoman velhomaailman kanssa? Jos näin on, tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkaan, missä sinulla on mahdollisuus aloittaa seikkailusi ja taikaopintosi velhojen maailmassa. Unohtumattomassa Tylypahkassa on mahdollista niin kirjoittaa tarinoita kuin roolipelata.

Nimi: Alaska
Kotisivut: http://tylypahkaa.suntuubi.com/

18.08.2018 07:34
Hyvä herra / neiti,
täten ilmoitamme, että Sinulle on varattu paikka Tylypahkan noitien ja velhojen koulusta. Ohessa saat linkin, jonka avulla pääset Tylypahkaan.
Lukukausi alkaa vaikka heti. Odotamme pöllöä ilmoittautumisestasi mahdollisimman pian.

Parhain terveisin
Alaska
ylläpitäjä

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

14.08.2018 17:21
Mikäli selailet mainoksia soturikissa ropen toivossa, voin ilolla ilmoittaa että etsintä on ohi! Uunituore Syyshehku on avannut ovensa, ja voit pujahtaa hämyisään metsään tutkimaan sivujamme vaikka heti!
Mikäli kuljet saniasten seassa Myrskyklaanin kanssa, juokset Tuuliklaanin rinnalla nummilla, uit Jokiklaanin sotureiden seassa joessa, samoat Varjoklaanin hämärien mäntyjen alla, ponnistat Taivasklaanin muassa korkeuksiin tai kuljet Veriklaanin jäsenenä kaksijalkalassa, on sinun aikasi päästä kirjoittamaan tarinasi tähtiin.
Suosittelen lämpimästi liittymään aktiiviseen Syyshehkuun!

Nimi: Nikita
Kotisivut: http://ainutselviytyja.suntuubi.com/?cat=1

12.08.2018 16:10
Kuvittele, että olet puisella laivalla kun kamala myrsky alkaa. Alkaa salamoida ja yksi salama, osuu laivaan, ruutivaraston päälle ja menee puisen kannen läpi. Juokset reunalla ja hyppäät raivoavaan mereen. Osut veteen ja painut sen alle juuri kun laiva räjähtää takanasi. Räpiköit takaisin pinnalle ja näät puun kappaleita joka puolella, mutta et näe ainuttakaan elävää ihmistä. Iso aalto lyö ylitsesi ja painaa sinut takaisin veden alle. Ponnistat takaisin pintaan ja tartut lähimpään puun kappaleeseen jotta et huku. Roikut puun kappaleessa myrskyn laantumiseen asti. Kun myrsky vihdoin laantuu, huomaat että olet kulkeutunut pienen kivisen poukaman lähelle.Uit kiville joilta pääset nousemaan vedestä ja nouset kiviä pitkin hiekkatielle, iloisena pelastumisesta. Hetken päästä lähdet kävelemään tietä eteenpäin, toivoen että löydät asutusta. Vähän matkan päässä on raunioita mutta ei ollenkaan ihmisiä. Jatkat matkaa. Kävelet ikuisuuksia, ja sitten löydät viimeinkin pienen kylän, joka sijaitsee meren tuntumassa, kalliolla mailien päässä poukamasta, jonne päädyit. Alat tutkia kylää ja kohta huomaat ettet ole saapunut tavalliseen maahan, vaan olet päätynyt fantasiaolentojen kotimaahan.

Kaipaatko taukoa tavanomaiseen? Silloin Ainut Selviytyjä on sinulle juuri oikea paikka!Liity mukaan kirjoittamaan omaa tarinaasi fantasia maa Etidornissa, juttelemaan toisten pelaajien kanssa ja pitämään hauskaa!

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

09.08.2018 15:52
Nyt on sinun vuorosi määrätä viiden klaanin kohtalo.

Uusi Aamu on juuri ovensa avannut, vieraskirjapohjainen Soturikissat -roolipeli, jossa Taivasklaani ei joutunutkaan lähtemään muiden klaanien luota. Kaksijalkojen tuhotessa sen reviirin, muut klaanit suostuivat sittenkin auttamaan. Metsässä on siis edelleen viisi klaania: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani ja Taivasklaani. Lisäksi Tuuliklaanin soturit on yhä eroteltu kaivajiin sekä nummijuoksijoihin.
Mitä kaikkea olisikaan tapahtunut, jos Taivasklaani ei olisi joutunut lähtemään? Klaanien kohtalo on sinun käsissäsi.

Olet sydämellisesti tervetullut Uuteen Aamuun!

- Uuden Aamun ylläpito

Nimi: H VRL-14527
Kotisivut: http://hvirtuaali.wixsite.com/langelmaki

06.08.2018 01:40
Etsitko itsellesi piirrettyä hoitohevosta tai yksityisellesi tallipaikkaa?

Längelmäen ratsastuskoulu on piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa.

Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit, joiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja.

Tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat 21 hevoselle ja ponille. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämpöeristetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoitohevosia, karsinapaikkoja yksityisille sekä viihtyisät puitteet mielekkääseen harrastamiseen.

Ratsastuskoulun päätoiminta keskittyy ratsastuskoulutoimintaan, joten suuressa osassa pyörivät ratsastustunnit. Tämän lisäksi järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, kilpailuita, leirejä sekä vaelluksia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

Tervetuloa!

http://hvirtuaali.wixsite.com/lan gelmaki
http://langelmaki.proboards.com/

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

20.07.2018 13:35
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 20 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

19.07.2018 17:18
Uskotko selviäväsi heimojen raa'asta elämästä, vallankaappauksista ja sodista, sekä särkyneistä sydämistä?

Jos näin on, tutustu fantasiaroolipeliimme ja sen uniikkiin maailmaan!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

12.07.2018 12:49
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Nimi: Inga
Kotisivut: http://tylypahkamagia.suntuubi.com/

07.07.2018 22:39
Tahdotko takaisin Tylypahkaan? Tylypahka Magia on tarinankirjoitukseen perustuva sivusto, jossa voit luoda oman oppilashahmosi ja seikkailla taikamaailmassa!

Nimi: Edmee
Kotisivut: http://goti.suntuubi.com/?cat=1

07.07.2018 21:46
Delsin on pienehkö yksityistalli, jossa panostamme erityisesti hoitajiin ja yksityisiin. Valmennuksia järjestämme tallin ulkopuolisille satunnaisesti, hoitajille ja yksityisille n. kerran kaksi kuussa.

Meillä myös useita hevosia myynnissä vanhan toiminnan päätyttyä. > http://goti.suntuubi.com/?cat=38

Tervetuloa tutustumaan! :)

Nimi: Swea
Kotisivut: http://evely.suntuubi.com/

05.07.2018 21:58
Evely on toiminut vuodesta 2013 suntuubissa arvostelusivuna. Hetken aikaa sivuilla oli hyvin hiljaista, mutta 29.6.2018 sivu on herätetty takaisin henkiin! Tule siis ihmeessä tilaamaan arvostelu tai vaikka vain vierailemaan sivulla, kumpikin vaihtoehdoista on hartaasti toivottuja. Arvostelemme sivuja tarkasti ja sanomme asiat suoraan mutta rakentavasti. Plussia saa helposti sillä rakastamme rakkaudella tehtyjä suntuubisivuja!

Tervetuloa vieraileman!

- Swea, 5.7.2018

PS. Etsimme linkinvaihtajia!

Nimi: Shy
Kotisivut: http://edgeoftomorrow.suntuubi.com

03.07.2018 18:59
Astu sisään Amerikkalaiseen sisäoppilaitokseen, jonka oppilaat ovat hieman erilaisia kuin yleensä.
Koulu on vuodesta 1945 kulkenut nimellä Liberty Oak Academy. Koulu sijaitsee hieman syrjemmässä kuin normaalit koulut. LOA on koulu lapsille, jotka kykenevät hallitsemaan mitä kummallisempia voimia.
Tule mukaan, luo oma hahmosi ja kirjoita oma tarinasi!

Nimi: Kata
Kotisivut: http://alkemistikerho.wordpress.com/

28.06.2018 21:55
Alkemistikerho starttaa toimintansa tarjoamalla pohdittavaa, puuhailtavaa ja testailtavaa. Keskiössä ovat luonnontieteet, matematiikka ja näiden historia. Tervetuloa katsomaan tiedettä hieman mystisemmästä näkökulmasta!

Nimi: Naru
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

27.06.2018 12:04
Niitynkukka on vieraskirjapohjainen Soturikissat-aiheinen tarinaroolipeli, jonne sinulla on mahdollisuus luoda oma hahmo, ja mikä tärkeintä, päättää sen elämästä aina ensimmäisestä askeleesta viimeiseen. Niitynkukan aikakausi sijoittuu aikaan, jolloin neljä klaania ovat vasta syntyneet alkuperäisten perustajien jäljiltä, ja näin voimme itse päättää, minkälainen kohtalo Myrskyklaania, Jokiklaania, Varjoklaania ja Tuuliklaania odottaa.
Onko hahmosi kohtalo nousta yhdeksi neljän klaanin päälliköksi, kuljettavatko käpälät hänet kohti yrttien ja Tähtiklaanin ihmeellistä maailmaa, vai palveleeko hahmosi soturina klaaniaan uskollisesti - se on sinun päätettävissäsi!

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

26.06.2018 00:25
~ Tylypahkan noitien ja velhojen koulu toivottaa taikamaailman taiturit tervetulleeksi ~

Hopea Tylypahka on suositun kyselyn pohjalta perustettu ja kehitetty moderni mutta perinteikäs foorumiroolipeli. Keskiössä pelaajien omat henkilökohtaiset tavoitteet ja pelaamisen ilo!

Roolipeli on vasta kehitysvaiheessa (eli vielä kesken).

Nimi: ääni

25.06.2018 17:40
Milloin luit viimeksi kokonaisen romaanin?

Mitä siinä tapahtui?

Muistatko enää?

Olisiko aika tarttua taas kirjaan?

Nimi: Katrine
Kotisivut: http://salaisuuden.suntuubi.com/

25.06.2018 15:16
Salaisuuden on avattu jälleen! Uudelleen päivitetty Tylypahka odottaa oppilaitaan, oletko valmis astumaan taikuuden maailmaan?

Nimi: M.
Kotisivut: http://factoria.suntuubi.com

25.06.2018 11:12
Poksuja :-)

Nimi: Noelle
Kotisivut: http://furiette.suntuubi.com/

24.06.2018 19:34
Hei!

Tervetuloa Furietteen. Furiette on saksanpaimenkoiria ja bordercollieita kasvattava kennel, josta löytyy myös hoitotoimintaa ja hoitajia etsitään! Lisäksi järjestämme aktiivisesti vFCI:n alaisia kilpailuja, ja avajaiskisat on pian tulossa :) Lajeja saa ehdotella, tokoa ja agilityä ainakin luvassa. Myös yhteistyökumppaneita ja samojen rotujen harrastajia etsitään!

- Noelle

©2018 Maaginen Alwyen - suntuubi.com